ПЪЗЕЛИ ЗА БЕБЕТА

ДЕТСКИ ПЪЗЕЛИ

СУПЕР ПЪЗЕЛИ ДИСНИ

ПЪЗЕЛИ НАД 500 ЧАСТИ

Пъзели
Забавни игри
Играчки
Креативни игри
Количкитърсене:
Totum

www.totum.info

TM Essentials BV е Холандска фирма, която за изминалите 10 години стана известна в цял свят със своята регистрирана запазена марка Totum, като концепция за формиране на усет към изкуство и сръчност. Днес продуктите с марката Totum могат да бъдат намерени в повече от 40 страни в света.

Девизът на фирмата е „Погледни и разбери”. Всеки продукт е проектиран така, че да бъде максимално привлекателен и лесно разбираем за децата от целия свят.

TM Essentials BV предлага цялостна концепция, отличаващи се с ярки цветове и множество цветни фотографии. Продуктите с марката TOTUM могат лесно да се разпространяват с помощта на специални промоции и рекламни материали.

Основата на продуктите TOTUM е серията от креативни игри - Creativity Този продукт е лесно разпознаваем с ярко жълтите си цветове. Изпълнени са в 3 размера, леки са за изпълнение и привлекателни за децата. Серията Creativity съдържа и специалната група X-mas, подходящи за коледните празници.

Disney Princess е изключително атрактивна колекция от занимателни игри за момичета. Срещата с принцесите на Уолт Дисни е мечтата на всяко момиче. Предназначена е за деца на възраст от 3 до 8 години.

Trendy Me е нова колекция с марката Totum, проектирана специално за тинейджъри. Тя дава възможност на подрастващите сами да модернизират своите принадлежности и аксесоари. Изпълнена е в 4 размера – mini, midi, maxi и mega.

www.totum.info


EDUCA
BORRAS
WADER
TOTIUM
VAN MANEN

Марни ЕООД 2021. Всички права запазени
eXTReMe Tracker
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават