ПЪЗЕЛИ ЗА БЕБЕТА

ДЕТСКИ ПЪЗЕЛИ

СУПЕР ПЪЗЕЛИ ДИСНИ

ПЪЗЕЛИ НАД 500 ЧАСТИ

Пъзели
Забавни игри
Играчки
Креативни игри
Количкитърсене:
Wader & Wozniak

www.wader-wozniak.pl

Првдставяме Ви колекцията от пластмасови играчки на полската компания Wader & Wozniak. Колекцията съдържа коли от различни видове и размери, гаражи, играчки за плажа и на пясъка(летни комплекти, кофи, лопатки, сита, форми за моделиране и др.), различни видове образователни игри, големи и малки кубчета за игра, голямо разнообразие на колички, детски комплекти за пикник, мебели за кукли и много други.

Играчките на Wader & Wozniak са колоритни, функционални, здрави и наи-вече притежават образователни свойства. Подходящи са за деца от 1 до 6 години. Високото качество на играчките е гарантирано от използването на модерна технология, както и на най-добрите материали, бои и други компоненти. Поради стриктното спазване на стандартите за качество всички продукти на Wader & Wozniak притежават изискваните сертификати SGS and TUV.

Търговската компания Wader & Wozniak е основана през 1989г. при сливането на германската HERMANN WADER SPIELWARENFABRIK и полската RYSZARD WOZNIAK MANUFACTURING. Компанията притежава машинен цех и модерна технология за производството на най-новите модели играчки. Големите складове (повече от 35000 м?) позволяват непрекъснатост на производстения процес през цялата година. Продуктите на Wader & Wozniak се разпространяват в почти цяла Европа.

Мотото на компанията е „Най-доброто качество в детските ръце”

www.wader-wozniak.pl


EDUCA
BORRAS
WADER
TOTIUM
VAN MANEN

Марни ЕООД 2021. Всички права запазени
eXTReMe Tracker
дизайн и програмиране: УебДизайн Професионалистите се отличават